VM I BOWLING FOR SENIORER

Var så heldig å bli tatt ut til å representere Norge under VM i bowling for seniorer som gikk av stabelen i München 12-20 august 2017

Det er en stor opplevelse å spille i et VM, både konkurransemessig og personlig. Stort å møte og konkurrere mot disse som en til vanlig ser på TV.

Hvert land har mulighet til å stille med 4 damer og 4 herrer. I Norge var det satt opp 5 kvalifiseringsturneringer hvor de 4 beste damene og herrene sammenlagt fikk drømmen om å spille med Norge på ryggen oppfyltJ

Mesterskapet spilles over en uke med singel-, dobbel- og lag-spill pluss «all event» (De 24 beste sammenlagt spiller videre cup). Naturligvis er det et veldig høyt nivå på de som spiller i VM og i bowling som i andre idretter er det noen som har dette som levebrød.

De amerikanske og kanadiske proffene var store favoritter i dameklassen, og gjorde opp om gullene seg imellom. Den største prestasjon sett fra norsk side sto Janne Monsen fra Bergen (spiller for Ringerike BK) som fikk sølv i «all event»

For egen del var det beste resultatet 7.plass i lagspillet. Singel og dobbel var sånn midt på treet. Gjorde så godt jeg kunne så kan ikke være misfornøydJ

Sylvi Bergtun Berge