ishockey.jpg

Om oss:

Vi består av totalt ca 50 spillere fordelt på Hockeytrim (Old Boys) og Hockeytrim + 50 (OldOld Boys). Noen er helt ferske uten særlig hockey erfaring, mens andre har spilt hockey fra de var små. Fra september til påske er det is i Kongsberghallen. Da prøver vi å kjøre to treninger i uka på hvert parti. Midt i sesongen spiller vi kamper hvor vi deler inn i lag etter blant annet ferdigheter. Av oss som spiller ishockey, kommer noen nesten på hver trening og kamp mens andre kun spiller noen kamper.

Sesong 2018/2019:

  • Felles trening: Tirsdag kl 17-18

  • 50+ (Old old boys): Onsdag kl 16.30-17:30

  • Under 50 (Old boys): Torsdag kl 20-21

ANNET:

Bedrifthockey kamper kan komme på enkelte treningstimer i november, desember, januar og februar. Treningsavgift er 50 kr. pr. trening.
Noen enkle regler følger vi på hockeytrimmen. Det er ikke lov og gå med puck mer enn 30 meter eller å løfte puck over hoftehøyde, taklinger og slagskudd er ikke tillatt. Skudd utenfor blu line godkjennes ikke som mål. (stygt spill kan medføre karantene for kortere eller lengre perioder) Hjelm er påbudt.
Spillere under 50 år kan søke om å være med på trening +50
Vi ønsker nye og gamle hockeytrimere velkommen til en ny sesong.

Hvordan begynne:

Hvis du ønsker å være med er at det er bare å møte opp på trening i Kongsberghallen med adekvat utstyr (vi sitter som regel i garderobe 7). Vi er alltid glade for nye fjes på treningen.

Kontaktperson:

Peter Bjarheim, tlf 99 28 58 51, e-post: peter.johan.bjarheim [at] kongsberg.com